Skip to main content
Vi behandler både hunde, katte, kaniner og
heste
, og har også en udkørende dyrlæge.

Få en professionel sterilisation af kat på vores klinik

Skal du bruge en dyrlæge til sterilisation af kat? Så står vi ved Stenlille Dyreklinik klar til at hjælpe. Hos os vil du blive mødt af et imødekommende og kompetent personale. Vi holder til i Stenlille, men har også kunder fra Sorø, Dianalund og omegn.

På vores dyreklinik har vi tre dygtige dyrlæger, tre klinikassistenter samt én veterinærsygeplejerske, der står klar til at tage imod din kat. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og har derfor steriliseret mange katte gennem tiden.

Hos os kan du vide dig sikker på, at:

  • Du og dit kæledyr altid er velkomne
  • Vi har et professionelt og imødekommende personale

Hvad koster sterilisation af kat?

Vores priser på sterilisering af kat kan i visse tilfælde variere. Vi vil derfor anbefale, at du altid ringer eller skriver til os, så vi kan beregne en god pris og et uforpligtende tilbud. Du er dog garanteret en fordelagtig og billig pris hos os.

Det er generelt vigtigt for os at kunne tilbyde fair priser. Vi ved nemlig af erfaring, at mange vælger at få en sterilisation af kat. Derfor har vi også en stor interesse i at imødekomme vores kunders behov og give en kompetent og professionel behandling fra start til slut.

En sterilisering kaldes også for en neutralisering. Her fjerner vi hunkattens livmoder og æggestokke, så den ikke længere kan få killinger. Derudover kan operationen mindske risikoen for stress, slagsmål og sygdomme. Oplever du, at din kat urinmarkerer eller er urenlig, kan en neutralisering ligeledes mindske den slags.

Ring til os allerede i dag

Hvis du har interesse i et uforpligtende tilbud på en sterilisation, så hører vi meget gerne fra dig allerede i dag. Det kan også være, du har yderligere spørgsmål til priser, personale, behandlingens forløb eller andet.

Ring til telefon 40 84 47 07, eller send en e-mail til Stenlillevet@gmail.com.

Vi tilbyder også sterilisation af hund.

BESTIL TID

Ring og bestil en tid på telefon

+45 40 84 47 07

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 15.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 15.00