Skip to main content
Vi behandler både hunde, katte og andre smådyr og har også en udkørende dyrlæge.

Om os

Hos Stenlille Dyreklinik er dit kæledyr i trygge hænder.

Vi behandler hunde, katte og andre små patienter og vores dyrlæger står altid klar til at tage godt imod dig og dit kæledyr. Uanset om dit behov er medicinsk eller kirurgisk, så er vi her for dig.

Klinikken er grundlagt af dyrlæge Hans Jørgen Jensen.

Hans Jørgen startede Stenlille Dyreklinik på hans egen ejendom i Stenlille, men flyttede, i 2018, klinikken til større og bedre lokaler på Fredensvej i Stenlille. Stenlille Dyreklinik er siden blevet overtaget og drives i dag af Hans Jørgens datter Line Weinrich Jensen, og har nu også to ekstra dyrlæger ansat.

På klinikken finder du udelukkende personale der er passionerede omkring deres fag og vores højeste prioritet er altid at hjælpe dit kæledyr på bedst mulig vis. 

På klinikken har vi meget forskelligt udstyr og kan blandt andet foretage og analysere blodprøver, samt udføre ultralydsscanning og røntgenundersøgelser. Vi råder desuden over en operationsstue med opdateret anæstesi og monitoreringsudstyr, og vi udfører en lang række operationer på stedet. Hos Stenlille Dyreklinik har vi desuden en udkørende dyrlæge hvis der er behov for hjemmebehandling. På klinikken kan du også købe foder og diverse plejeprodukter til både hund og kat. Vi har altid rigeligt med parkeringsplads.

Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen hos Stenlille Dyreklinik.

BESTIL TID

Ring og bestil en tid på telefon

+45 40 84 47 07

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 15.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 15.00