Skip to main content
Vi behandler både hunde, katte og andre smådyr og har også en udkørende dyrlæge.

Personale

Line Weinrich Jensen

DYRLÆGE OG INDEHAVER

Line er dyrlæge og klinikkens indehaver. Hun arbejder kun med familiedyr og har særlig interesse i billeddiagnostik, reproduktion og medicinske sygdomme. Hun har selv 2 katte, 2 marsvin og hunden Marley derhjemme.

Katja Reker

DYRLÆGE

Katja er dyrlæge og har været på Stenlille Dyreklinik siden 2019. Katja er hovedsageligt at finde inde på klinikken, hvor hun beskæftiger sig primært med katte og hunde. 

Pernille Olsen

Dyrlæge

Pernille er dyrlæge og har været ansat på klinikken siden februar 2023. Pernille beskæftiger sig med hunde og katte.

Simone Sørensen

Dyrlæge

Simone er dyrlæge og har været på Stenlille Dyreklinik siden januar 2022. Simone interesserer sig for både hunde, katte, kaniner, marsvin og andre små kæledyr. Hun laver mange tandbehandlinger og operationer, og er vores primære udkørende dyrlæge. I privaten har hun 6 dejlige heste, en hønseflok, en kat og hendes et og alt, Golden retrieveren Oscar. Hvis I møder Oscar på klinikken, vil han gerne modtage kæl og klap.

Isabella Halkjær

KLINIKASSISTENT

Isabella er klinikassistent og hjælper til på klinikken.

Amalie Siesing

VETERINÆRSYGEPLEJERSKEELEV

Amalie har været på klinikken siden oktober 2020. Hun er veterinærsygeplejerskeelev og er færdiguddannet i marts 2025. Amalies store interesse er hunde, særlig deres adfærd, og hun går meget op i at patienterne får en positiv oplevelse på klinikken. Hun er selv ejer af 2 pomeranians, Milo og Manfred.

Martina Olesen

AUT. VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Martina er autoriseret veterinærsygeplejerske og blev færdiguddannet i marts 2024. Hun har været på klinikken siden oktober 2019. Hun interesserer sig i høj grad for billeddiagnostik, herunder røntgenundersøgelser. Martina er selv ejer af en lille hund Kala. 

Justyna Andersen

Klinikassistent