Skip to main content
Vi behandler både hunde, katte og andre smådyr, og har også en udkørende dyrlæge.

Henvisning

Hvornår er en henvisning nødvendig?

Der er flere scenarier, hvor vores dyrlæger kan finde det nødvendigt at henvise dit kæledyr til en anden klinik eller specialist. Dette kan være i tilfælde af avancerede diagnosticeringer, specialiserede operationer, eller når der er behov for mere specifik ekspertise.

Hvordan fungerer henvisningsprocessen?

Din dyrlæge vil normalt starte med en grundig undersøgelse af dit kæledyr for at bestemme den nødvendige specialbehandling. Efter at have fastslået behovet for yderligere ekspertise vil dyrlægen udarbejde en henvisning. Denne henvisning vil inkludere alle relevante medicinske oplysninger samt en detaljeret beskrivelse af dit kæledyrs nuværende helbredstilstand. Det er vigtigt at medbringe alle relevante papirer og resultater til den klinik eller specialist, hvortil du henvises. Vi sørger for at alle relevante oplysninger og journalen bliver sendt elektronisk til henvisningsstedet.

Opfølgning efter behandling

Efter behandlingen vil der ofte være behov for opfølgning enten hos specialisten eller din primære dyrlæge. Det er vigtigt at følge alle anbefalinger og aftaler for at sikre det bedste resultat for dit kæledyr.

BESTIL TID

Ring og bestil en tid på telefon

+45 40 84 47 07

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 15.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 15.00