Skip to main content
Vi behandler både hunde, katte, kaniner og
heste
, og har også en udkørende dyrlæge.

Få en tryg sterilisation af hund på vores klinik

Har du brug for en professionel dyrlæge til sterilisation af hund? Så er du landet det helt rette sted. Ved Stenlille Dyreklinik har vi mange års erfaring med at sterilisere hunde. Vi holder til i Stenlille, men tilbyder også en udekørende dyrlæge i Dianalund, Sorø og omegn.

Der kan være mange gode grunde til at sterilisere en hund. Hvis du er på udkig efter en professionel dyreklinik, der byder alle kæledyr velkommen, så er det os, du skal kontakte. Vi sørger for en professionel behandling fra det øjeblik, du kommer ind i klinikken.

I vores dyreklinik råder vi over meget forskelligt udstyr i form af blodprøveapparat, ultralydsscanner samt digital røntgen. Det betyder, at vi kan varetage større og mindre forskellige operationer. Overvejer du at få din hund steriliseret, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os.

Hos kan du altid være sikker på, at:

  • Du og dit kæledyr er velkomne
  • Vi har et professionelt og imødekommende personale

Hvad koster sterilisation af hund?

Vores priser på sterilisering af hund afhænger af flere faktorer. Derfor anbefaler vi til hver en tid, at du kontakter os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Derefter beregner vi en billig pris og et uforpligtende tilbud til dig. Du kan dog altid forvente fair priser hele vejen igennem.

Ved en sterilisation fjerner vi æggestokkene og dermed muligheden for, at din hund kan blive drægtig i fremtiden. Der kan være flere årsager til, at det er en fordel at sterilisere hunden. Først og fremmest mindsker det risikoen for kræft i mælkekirtlerne, livmoderbetændelse samt pseudodrægtighed.

Når vi steriliserer tæven, sker det under en fuld narkose. Vi har kun kompetente og uddannede dyrlæger ansat, så du kan trygt lade os varetage operationen.

Kontakt os for flere informationer

Hvis du mangler yderligere informationer om priser, tilbud, selve operationen eller andet, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at tage imod dig og din hund. Hos os er I altid i trygge hænder.

Ring til telefon 40 84 47 07, eller send en e-mail til Stenlillevet@gmail.com.

Vi tilbyder også sterilisation af kat.

BESTIL TID

Ring og bestil en tid på telefon

+45 40 84 47 07

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 15.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 15.00