Skip to main content
Vi behandler både hunde, katte og andre smådyr og har også en udkørende dyrlæge.

Kastration af kanin og marsvin

Har du overvejet at få din kanin eller marsvin kastreret? Her på Stenlille Dyreklinik kan du få al den information, du har brug for om denne procedure.

Hos Stenlille Dyreklinik har vores erfarne og kompetente dyrlæger ekspertise inden for kastration af kaniner og marsvin.

Kastration af kanin

Kastration er en kirurgisk procedure, der fjerner testiklerne hos en han kanin. Proceduren udføres under fuld bedøvelse. Dette er en rutinemæssig operation, der giver en lang række fordele for dit kæledyr, både adfærds- og sundhedsmæssig.

Kastration kan mindske aggressive adfærdsmønstre, reducere risikoen for hormonrelaterede sygdomme og forebygge uønsket avl og reproduktion.

Før kastrationen vil vores dyrlæge foretage en grundig undersøgelse af din kanin for at sikre, at den er sund og klar til proceduren. Efter kastrationen vil vi sørge for god smertelindring og give dig instruktioner om, hvordan du skal tage dig af dit kæledyr i den efterfølgende periode for at sikre en hurtig og problemfri heling.

Kastration af marsvin

Kastration af marsvin er en kirurgisk procedure, der fjerner testiklerne. Operationen foretages abdominalt og under fuld bedøvelse. 

Kastration forhindrer uønsket avl og reproduktion og kan have flere sundhedsmæssig fordele for dit kæledyr.

Før kastrationen vil vores dyrlæge foretage en grundig undersøgelse af din marsvin for at sikre, at den er sund og klar til proceduren. Efter kastrationen vil vi sørge for god smertelindring og give dig instruktioner om, hvordan du skal tage dig af dit kæledyr i den efterfølgende periode for at sikre en hurtig og problemfri heling.

Bestilling af tid til kastration

Hvis du ønsker at få din kanin eller marsvin kastreret, er du velkommen til at kontakte os på Stenlille Dyreklinik. Vores personale vil gerne hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi står altid klar til at give dit kæledyr den bedste pleje og behandling. 

Kontakt os i dag for at bestille en tid og få mere information om vores behandlinger og services.

BESTIL TID

Ring og bestil en tid på telefon

+45 40 84 47 07

ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 15.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag 08.00 – 15.00